Oferim: – meniuri complete din produse ingrijit alese de chiar gospodarii locatiei
– bucate traditionale din produse proaspate si ecologice din zona Rasinari-Sibiu
– meniuri pentru mese festive din produse proaspete care dau savoare si aminteste de gustul mancarurilor de demult.
– Preparam si meniu furnizat de inspiratia dumneavoastra.
MIC DEJUN
– ochiuri cu telemea rasa si carnaciori de casa (oua de la gaini crescute in curte)
– omleta cu diverse adaosuri (telemea ,cascaval ,prod. carne,legume,ciuperci )
– platou rece – telemea, legume de sezon,mezeluri traditionale
– zacusca traditionala preparata in gospodaria proprie
– smintina simpla sau cu brinza de vaci zilnic adusa de la Rasinari
– lapte/iaurt cu cereale
– dulceturi de fructe de padure, visine, capsuni, preparate in gospodaria proprie
PRANZ si CINA
Ciorbe:*
Ciorba de vacuta
Ciorba ardeleneasca de porc
Ciorba de legume simpla sau ardeleneasca cu smantana
Ciorba de burta
Supa de pasare cu taitei de casa
*toate ciorbele sunt preparate zilnic din carne proaspata si legume, achizitionate direct de la producatori zonei.
Din bucataria traditionala romaneasca prezentam o selectie din lista preparatelor:
Tochitura a la Briana
– din carne macra de porc si impanata, carnaciori
de casa, costita, ochiuri, telemea/branza de burduf rasa si mamaliguta.
– sosul natural al carnii sau sos de tomate
Bulz ciobanesc
– branza de burduf cu mamaliguta, sunculita si ou ochi.
Sarmalute in foi de varza
– din carne de porc, varza murata in gospodaria proprie, ca la mama acasa.
Platou traditional ardelenesc
– branza de burduf, telemea, carnat de casa, gusa afumata, cas,
slaninuta, ceapa, pastrama oaie, legume de sezon
(ceapa ,castravete,ardei gras,masline).
Pastrama de oaie/porc
– la gratar sau la tigaie.
Mamaliguta cu branza si smantana
– smantana adevarata direct de la taranul producator.
Muschi sibian
Gratar din carne de miel, oaie, porc sau pui.
DESERTURI
– Clatite cu dulceata,de afine ,visine ,caise sau cu brinza de vaci si stafide;
– Papanasi cu branza de vaci, scaldati in sos de smantana cu dulceturi de fructe de padure;
– Inghetata asortata;
– Inghetata ciocolata cu stafide/visine din visinata sau afine din afinata;
– Salata fructe de sezon.
BAUTURI
– tuica de casa-productie proprie
– afinata/visinata de casa-preparate de gospodina casei
– vinul casei selectionat, alb sau rosu
* in curand detalii despre Tarife meniu