Agrement

Ce puteti face prin sederea la noi:

Servicii de agrement: biliard, tenis de masa, darts, plimbari in aer liber, leagan de lemn.

La cerere se pot organiza excursii, vizite (la Paltinis, Rasinari, Muzeul Astra, in centrul istoric din Sibiu, Muzeul Brukental etc.), drumetii montane, foc de tabara, barbecue.

Obiective turistice in zona Sibiului:

  • Statiunea Paltinis – La 15 km pe un drum asfaltat si bun se ajunge la Paltinis. Staţiunea a fost întemeiată de Societatea Carpatină Ardeleană a Turiştilor – SKV (Siebenbürgischer Karpatenverein) în 1894 fiind cea mai veche staţiune montană din România. Este staţiunea montană situată la cea mai mare altitudine (1442m) din ţară. Climatul montan, cu aerul ozonat, recomandă staţiunea pentru tratarea asteniilor, a bolii Basedow, a sechelelor pulmonare, surmenaj, hipertiroidie benignă. Condiţiile de schi sunt excelente începând din decembrie şi până în aprilie.
  • Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA – se afla la 5 km in drumul spre Sibiu – situat in Dumbrava Sibiului. Aflati aici o mare expozitie in aer liber de etnografie si cultura transilvaneana, intinsa pe 96ha si 10 km alei. Puteti vedea aici cca 500 de gospodarii si ateliere mestesugaresti functionale. Este unic in Europa.
  • Orasul Sibiu – care a avut statutul de Capitala Europeana, aflat la numai 7 km, cu obiective stiute de toata lumea si despre care veti spune ca este o adevarata Capitala Europeana. Orasul medieval cu zonele sale pietonale unice.
  • Muzee si Obiective turistice din Sibiu (12 km)
  • Cetatea de la Cisnadioara (14 km)
  • Gradina Zoologica (9 km)
  • Un important obiectiv turistic în staţiunea Paltinis, îl constituie Schitul cu biserica sa din lemn,ridicată în deceniul trei al secolului XX unde se află si mormântul filozofului român Constantin Noica.
  • Comuna Rasinari – la nici 2 km va ofera o imagine absolut superba a unei asezari transilvane cu ulite si case originale, de o rara frumusete. Intrand in Rasinari, ai surpriza sa te trezesti intr-un sat ca acum cel putin 200 de ani, cu stradute inguste si case lipite una de alta. In Rasinari, sambetele se organizeaza targuri de produse traditionale cu producatori din partea locului. Deasemenea puteti vizita casele memoriale ale lui Emil Cioran si Octavian Goga.
  • Daca doriti sa ramaneti la vila puteti juca tenis de masa, biliard si dart sau sa va racoriti in piscina noastra.
  • Plimbarile in aer liber sunt de asemenea o optiune deloc de neglijat, iar daca sunteti cu adevarat pasionati va puteti aventura in drumetii montane pe trasee marcate.