Meniu

Oferim: – meniuri complete din produse ingrijit alese de chiar gospodarii locatiei
– bucate traditionale din produse proaspate si ecologice din zona Rasinari-Sibiu
– meniuri pentru mese festive din produse proaspete care dau savoare si aminteste de gustul mancarurilor de demult.
Preparam si meniu furnizat de inspiratia dumneavoastra.

MIC DEJUN
– ochiuri cu telemea rasa si carnaciori de casa (oua de la gaini crescute in curte)
– omleta cu diverse adaosuri (telemea ,cascaval ,prod. carne,legume,ciuperci )
– platou rece – telemea, legume de sezon,mezeluri traditionale
– zacusca traditionala preparata in gospodaria proprie
– smintina simpla sau cu brinza de vaci zilnic adusa de la Rasinari
– lapte/iaurt cu cereale
– dulceturi de fructe de padure, visine, capsuni, preparate in gospodaria proprie

PRANZ si CINA

Ciorbe:*
Ciorba de vacuta
Ciorba ardeleneasca de porc
Ciorba de legume simpla sau ardeleneasca cu smantana
Ciorba de burta
Supa de pasare cu taitei de casa
*toate ciorbele sunt preparate zilnic din carne proaspata si legume, achizitionate direct de la producatori zonei.

Din bucataria traditionala romaneasca prezentam o selectie din lista preparatelor:

 

Tochitura a la Briana

– din carne macra de porc si impanata, carnaciori

de casa, costita, ochiuri, telemea/branza de burduf rasa si mamaliguta.

– sosul  natural al carnii  sau sos de tomatetochitura a la briana

 

Bulz ciobanesc

– branza de burduf cu mamaliguta, sunculita si  ou ochi.

bulz ciobanesc

 

 

Sarmalute in foi de varza

– din carne de porc, varza murata in gospodaria proprie, ca la mama acasa.

Platou traditional ardelenesc

– branza de burduf, telemea, carnat de casa, gusa afumata, cas,
slaninuta, ceapa, pastrama oaie, legume de sezon
(ceapa ,castravete,ardei gras,masline).

platou800

Pastrama de oaie/porc

– la gratar sau la tigaie.

Mamaliguta cu branza si smantana

– smantana adevarata direct de la taranul producator.

Muschi sibian

Gratar din carne de miel, oaie, porc sau pui.

DESERTURI
– Clatite cu dulceata,de afine ,visine ,caise sau cu brinza de vaci si stafide;
– Papanasi cu branza de vaci, scaldati in sos de smantana cu dulceturi de fructe de padure;
– Inghetata asortata;
– Inghetata ciocolata cu stafide/visine din visinata sau afine din afinata;
– Salata fructe de sezon.

BAUTURI
– tuica de casa-productie proprie
– afinata/visinata de casa-preparate de gospodina casei
– vinul casei selectionat, alb sau rosu

* in curand detalii despre Tarife meniu